Caminada + manifest contra la violència masclista

En el marc del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el 25 de novembre, l’Ajuntament de Sallent i ADONA’T Associació per la Igualtat han programat diverses activitats.

Recorregut a peu o corrent

Una d'elles és el recorregut contra la violència masclista, que es pot fer a peu o corrent i que compta amb un trajecte de 5km (pista i asfalt) o bé 9.5 km (pista, asfalt i corriols). Ambdós recorreguts tenen un avituallament amb fruita i fonts d'aigua per reomplir cantimplores.

El recorregut s'inicia a la Torre del Gas, a les 9.30h.

INSCRIPCIONS: a través del correu electrònic igualtat@sallent.cat, al telèfon de l'Ajuntament 93 837 02 00 o bé d'aquest formulari.

Lectura del manifest i actuació de dansa

El dijous 25 de novembre, Dia Internacional, tindrà lloc la lectura del manifest a càrrec d’ADONA’T Associació per la Igualtat i un homenatge a les víctimes que protagonitzarà el Grup de Dansa Diaforé a l’Espai Cultural Fàbrica Vella.

Aquestes jornades compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Bages, el Centre Ocupacional Ampans i Esclat.

21/11/2021
Hora inici 09:30
Fins el 25/11/2021
Torre del Gas
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 24-11-2021 13:16