Espectacle infantil "Jo vaig amb mi"

Adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Parla de la victòria de l'autoestima sobre les pressions socials, de l'amor i el respecte per un mateix i de la necessitat de ser nosaltres mateixos.

S'adreça a nens i nenes de 6 a 12 anys perquè és una franja d'edat fonamental del creixement: es fa el pas de la infantesa a l'adolescència, és l'inici de la pubertat, una muntanya russa física, psíquica i sentimental. Cal, per sortir-nos-en, tenir una bona autoestima, que és un pilar essencial per poder desenvolupar-nos com a bones persones i trobar valors necessaris per crear la nostra pròpia felicitat.

Argument

La Sol és una nena molt especial, duu unes ales i porta ocells al cap. A la Sol li agrada moltíssim un noi que es diu Martí, però en Martí no li fa cas, no la mira, mai la mira, de fet sembla que ni la vegi.

Els amics de la Sol li aconsellen que provi de canviar coses de la seva aparença física i de la seva personalitat perquè pugui despertat l’interès d’en Martí i ella, que està disposada a tot, es desfà les cues dels cabells, es treu les ulleres, les pigues de la cara, les ales i, fins i tot, els ocells del cap

Afortunadament la Sol té una família que l'estima molt, que l'han criat en harmonia , estimulant la comunicació, el respecte i, per descomptat, el sentit de l'humor. Ella soleta arribarà a conclusions precises i decisives per a la seva felicitat..

I per explicar aquesta història cantarem, ballarem, jugarem, riurem i, sobretot, ens estimarem!

Fitxa tècnica

  • Autora: Raquel Díaz Reguera
  • Adaptació i direcció: Paco Mir
  • Música: Jofre Bardagí
  • Intèrprets: Anna Arena, Meritxell Termes, Albert Ruíz
  • Escenografia i vestuari: Paula Bosch
  • Il·luminació: Eudald Gili
21/11/2021
Hora inici 18:00

Vídeos

Jo vaig amb mi - Tràiler

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-10-2021 08:36