Sallent celebra la Setmana del Tursime del 22 al 28 de maig

Última revisió 19-05-2022 11:04
19/05/2022

Del 22 al 29 de maig, Sallent celebra la Setmana del Turisme, una setmana plena d'activitats de promoció dels espais i equipaments sallentins i de les empreses d'oci, allotjaments i restauració.

Consulta aquí la programació. Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia a la web www.sallentturisme.cat

Els actes s'iniciaran diumenge 22 amb la inauguració del nou espai del Centre d'Interpretació de la Casa Torres Amat, rehabilitació de la qual ha estat impulsada pel Consell Comarcal del Bages i els fons FEDER, i que obrirà les portes al públic a partir de les 12 del migdia.

A principis de setmana es faran visites guiades al nou centre a l’alumnat de l’Escola Torres Amat i l’escola Vedruna de Sallent. Destaca també la xerrada a càrrec de l’historiador sallentí Josep Carles Robert, que parlarà de “La revolta de l’Alt Llobregat a Sallent”.

Una visita molt esperada és la de Ca l’Arau, que serà dijous a les 8 del vespre a càrrec de Santi Muñoz. Durant el cap de setmana es farà una sessió de ioga i visita al Castell i església de Sant Sebastià, i a la tarda es farà la Ruta dels Guardians.

Diumenge es faran les últimes activitats, amb una visita matinal a un espai natural immillorable, els aiguamolls de la Corbatera, i a la tarda al Museu i Casa Natal del Pare Claret.

Us convidem a tots i totes a venir i descobrir el valor patrimonial del nostre municipi!