El butlletí municipal "Som Sallent" es renova

Última revisió 05-05-2021 19:25
05/05/2021

El número 4 ja està als carrers i disponible en versió digital a la nostra web (consulta el document adjunt que trobaràs al final de la pàgina)

Estem d’estrena! Som Sallent, el butlletí municipal de Sallent, Cabrianes i Cornet, es renova completament! Hem canviat el disseny, l’estructura, hem incorporat noves seccions i hem elaborat una agenda única amb totes les activitats del municipi. A més, hem imprès i seguirem imprimint en paper reciclat tots els exemplars per encaminar-nos cap a una major sostenibilitat.

L’objectiu és fer d’aquest butlletí un canal de comunicació útil i eficient i de referència informativa per als sallentines i sallentines. Per això, hi recollim l’actualitat més destacada dels últims tres mesos de diferents àmbits (cultura, esport, turisme, joventut...) i també oferim diferents gèneres periodístics més enllà de les notícies, com les editorials d'alcaldia i de regidories, l’entrevista o el reportatge. Volem que aquest butlletí no es limiti a explicar les actuacions dutes a termes de de l’Ajuntament, sinó que també compti amb continguts divulgatius i d’entreteniment.

La nova proposta gràfica permet donar un caire més informal a la revista i fer-la més atractiva per a l’usuari. La versió impresa, que ja s’ha començat a repartir a les llars sallentines, ha tingut en compte un lector d’edat avançada, i per això s’ha procurat que la lletra sigui gran i entenedora. La versió digital és interactiva i això fa que puguis navegar pel document i alhora accedir als diferents enllaços en línia.

Esperem que gaudiu del butlletí! Podeu consultar la versió digital a T’informem > Butlletí Som Sallent

Novetats principals

  • Seccions noves (i fixes). Cada butlletí inclourà “El Reportatge” d’actualitat; “El destacat”, que parlarà d’algun esdeveniment que hagi tingut protagonisme a Sallent; “L’entrevista” a una persona del municipi que parli d’un tema d’interès per a la ciutadania; “Qui som” per donar a conèixer els treballadors i treballadores de diferents col·lectius i entitats del municipi.
  • Carta dels lectors. Envia un breu article expressant la teva opinió sobre temes d’interès per al municipi. Mira com fer-ho a la contraportada.
  • Periodicitat trimestral. Cada tres mesos sortirà al carrer, coincidint amb les quatre estacions de l’any.
  • Una estació, un color. Cada estació de l’any tindrà un color de portada diferent perquè sigui més fàcilment identificable (blau, lila, taronja i vermell). Per al número 4, i coincidint amb la primavera, s'ha escollit el color blau.