Els Gegants Reis de Sallent celebren 40 anys

Última revisió 15-09-2021 12:20
14/09/2021

Aquesta Festa Major ha estat protagonitzada per un triple aniversari d'entitats que enguany compleixen 40 anys de trajectòria. Són l’Escola Municipal de Música Cal Moliner, Ràdio Sallent i els Gegants Reis de Sallent.

Els Gegants Reis van celebrar l’aniversari el diumenge 12 de setembre acompanyats de diverses parelles de gegants del Bages i el Moianès per commemorar la trajectòria d’en Bernat i n’Ermessenda.

Els companys i companyes geganters que van acompanyar en Bernat i n’Ermessenda van ser els Gegants de Cabrianes, de Moià, Cabrianes, Artés, Sant Fruitós de Bages i Manresa.

La música va posar-la la Cobla Berga Jove, i l’Esbart Vila de Sallent també va trepitjar l’escenari, així com els Nans de Sallent.

Durant l’acte, van anar desfilant els diversos gegants convidats, i entremig van parlar testimonis que han tingut i tenen vinculació amb el món geganter sallentí. Destaca el reconeixement públic a la tasca d’en Josep M. Sotoca.

Des de l’Ajuntament, volem agrair a totes les entitats implicades en aquest acte de commemoració per fer que ens quedi un gran record d’aquell dia i ajudar a realçar la cultura i tradició gegantera de Sallent.