Sallent celebra el Dia de l'Emprenedoria el 22 de maig

Última revisió 15-05-2024 08:18
13/05/2024

> Consulta el programa.

Sallent celebrarà el dimecres 22 de maig, el Dia de l’Emprenedoria amb una jornada de portes obertes al Viver d’empreses El Salt i un punt d'informació  a les persones emprenedores per informar dels locals comercials disponibles i explicar les facilitats i subvencions que ofereix l'Ajuntament per obrir un negoci a Sallent. 

Al matí es farà un taller de màrqueting adreçat a les persones que volen iniciar el seu negoci i també a aquelles que volen millorar l’estratègia de màrqueting en un negoci existent per adaptar-se als canvis.

A la tarda tindrà lloc una sessió, a l’Espai Cultural Fàbrica Vella, coorganitzada per l'Ajuntament de Sallent junt amb l'Oficina Accelera Pime per a entorns rurals Secartys/Sinergia amb l'objectiu de compartir coneixement al voltant de la Intel·ligència Artificial.

En aquesta sessió, que compta amb el suport de l’Associació d’ Empreses de Sallent, Cabrianes i Cornet,  es farà una xerrada sobre "Intel·ligència Artificial, la millor manera de predir el futur és crear-lo" a càrrec de l’Oriol Rius, expert en indústria 4.0, professor d’ESADE i consultor tecnològic.

En la mateixa sessió també hi participaran tres empreses del municipi per explicar les seves experiències d’aplicació de la Intel·ligència artificial. Aquestes empreses són MECVIL,SMARTAOS i FACTIC.

> Inscripcions al taller de màrqueting i a la sessió d’intel·ligència artificial.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins l'agenda d'activitats de la 6a setmana de l'emprenedoria que organitza l'Ajuntament de Manresa amb l'objectiu d'arribar a les persones emprenedores del Bages.

> Consulta aquí el catàleg de la Setmana de l'emprenedoria de Manresa.

Et pot interessar