Sallent dedica el mes d'octubre a la gent gran

Última revisió 29-09-2021 08:13
28/09/2021

Durant el mes d’octubre, Sallent ha programat una àmplia varietat d'activitats pensades per a gent gran, però que estan obertes a tothom.

Sallent celebra a l'octubre el Mes de la Gent Gran (MES + GRAN) coincidint que l’1 d’octubre és el Dia Internacional de la Gent Gran.

Consulta aquí el programa d'activitats.

Aquesta iniciativa és de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Sallent i pretén donar protagonisme als nostres grans, per conscienciar i reivindicar una societat apta per a totes les edats, i sobre la necessitat de vetllar per a una vellesa segura i digna.

Durant tot el mes s’han programat un seguit d’activitats, tallers, espectacles culturals oberts a tothom. Es vol posar en valor l’experiència, el coneixement, la cooperació i el suport que ofereixen totes les persones grans al seu voltant.

La intenció i voluntat és que Sallent segueixi facilitant la vida i les atencions a les persones grans, fer-les protagonistes d’espais de cultura i lleure i encarar el futur amb optimisme.

Us convidem a gaudir de les activitats del MES + GRAN i agraïm la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Fàbrica Vella, l’Esbart Vila de Sallent, la Biblioteca de Sallent i Ràdio Sallent.

Per a més informació, truca al 93 837 02 00 o envia un correu a ssocials@sallent.cat

Documents adjunts