Presentació llibre: Boles de Paper

Presentació del llibre de relats de Rafel Donat, amb la col·laboració de Jonatan Caro.

L'autor del llibre

Rafel Donat Roca (Figueres 1975) és fisioterapeuta i doctor en tecnologia educativa i gestió del coneixement. Com a docent i investigador dins l’àmbit de la Fisioteràpia està vinculat a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya dels del any 2000 i al campus Salt de la Escola Universitària de Salut i Esport de la Universitat de Girona des de l’any 2017.

Presentarà la seva primera obra literària, gestada per una trajectòria vital en contacte directa amb les persones i totes les nostres condicions.

Sinopsi

Boles de paper parla d’històries quotidianes, del que som, del que volem, del que aconseguim i del que potser, a vegades només somiem. Amb finals sorprenents l’autor ens endinsa en fets i situacions que podrien estar perfectament a la nostra vida passada, present o futura.

Amb un llenguatge fresc ens farà reflexionar sobre el dolor, la passió, l’alegria, la decepció, el desig, la frustració, els sentiments i les emocions, en vint relats escampats per tota la geografia catalana que no deixen indiferents. Els 400 llibres ja venuts d’aquesta obra primerenca i les més de 20 presentacions realitzades per tot Catalunya, auguren un acte que serà del delit de tots els participants.

 

03/02/2023
Hora inici 19:00
938 206 301
Gratuït

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-01-2023 09:35