Ruta Guardians del Bages

Inclou una visita al centre de visitants del Geoparc, al poblat ibèric del Cogulló i al castell i església de Sant Sebastià.

l cim més alt de dos serrats escarpats pel riu Llobregat, reposen les restes de dues fortificacions mil·lenàries, dos guardians ancestrals d'un paisatge, el pla de Bages, amb una història geològica increible!

Aquesta ruta guiada combina història, geologia i paisatge. Es comença al centre de visitants del Geoparc per tal de descobrir l'origen del Pla de Bages i les seves particularitats geològiques. Posteriorment, es farà la visita a dos dels elements més singulars del patrimoni bagenc a Sallent: el poblat ibèric fortificat del Cogulló i les restes del Castell de Sallent amb la singular església romànica de Sant Sebastià.

Informació

  • Hora d'inici: 10:00 h
  • Lloc d'inici: Centre de visitants del Geoparc. Per accedir-hi cal agafar la sortida 60 de la carretera C-16 (La Botjosa, l'illa sud).

La ruta es realitza amb vehicle propi i té una durada màxima de 3 hores. Si es vol reservar només una de les visites que inclou la ruta, cal especificar-ho en l'apartat comentaris d'aquest enllaç. Els horaris de cada visita són els següents: a les 10.00h si es fa la visita al Cogulló, i a les 12.00 h si només es fa la visita al castell i església (caldria anar directament a dalt la fortificació).

Durant tota l'activitat es garantiran les mesures en matèria de salut pública en compliment de la normatica vigent en cada moment.

Reserva d'entrades aquí

27/02/2022
Hora inici 10:00
3 € (gratuït menors 5 anys)
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23-12-2021 08:57