Concert de Mabel Flores

Presenta el seu primer àlbum "Meraki", d'arrels mediterrànies i sudamericanes.

Informació

  • Dia: dissabte 14 de maig de 2022
  • Hora: 22:00 (durada: 90 minuts)
  • Localització: Sala Jordi Fàbregas de Fàbrica Vella (c/ Camp de la Bota, 5)
  • Venda d'entrades per internet (clica aquí) o presencialment a l'Ajuntament de Sallent.
  • Preu: 10 € entrada general / 8 € per a menors de 25 anys

Sinopsi

Aquesta artista es caracteritza per una posada en escena enèrgica i interactiva al capdavant d'una banda contundent. La recolzen unes lletres fresques, crítiques i honestes, que es converteixen en melodies enganxoses a la primera escolta i captiven pel seu enfocament directe i senzill, deixant  palès que l'oci amb consciència i sensibilitat social és possible. El resultat, sigui com sigui, és un show que vessa alegria, ritme i missatge conduït per la naturalitat, l'humor entre cançons i la complicitat.

Després de la gran acollida del seu primer àlbum Entre mujeres (2018, autoeditat), Mabel Flores publica el seu primer disc d'estudi, que porta per títol Meraki (Kasba Music, 2021), amb el qual presenta un nou directe amb arrels mediterrànies i sudamericanes, missatges propis de la cançó d'autor i pinzellades electrourbanes.

Amb tres anys de recorregut musical a l'esquena, aquesta habitual de l'escena catalana és una de les grans apostes del panorama mestís actual i una de les principals veus femenines underground.

Escolta aquí l'àlbum Meraki.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04-03-2022 18:17