Visita al castell i església de Sant Sebastià

Vine a conèixer els orígens del poble de Sallent.

Es tracta d'un conjunt monumental de gran importància que inclou les restes del castell, la muralla i les torres, però sobretot en destaca l'església romànica de Sant Esteve i Sant Sebastià, integrada dins el recinte fortificat. Aquest església, de planta circular, és una de les poques d'aquesta forma i la més gran de Catalunya.

La visita guiada permet recórrer les seves evocadores restes amb magnífiques vistes del del Pla de Bages i Montserrat com a teló de fons, i entrar dins l'excepcional església romànica tot descobrint els fets històrics més destacats que han marcat la vida d'aquesta antiga fortalesa i la història de Sallent.

Informació

  • Hora visita: 11:00h
  • Places limitades. Imprescindible reserva prèvia a través d'aquest enllaç.

Com arribar-hi

Des de la carretera secundària que uneix Sallent amb Cabrianes, cal prendre el trencall senyalitzat. Després de travessar les instal·lacions mineres, comença el camí de pujada al castell (senyalitzat). S'hi arriba perfectament amb cotxe.

Mesures de seguretat

Durant tota l'activitat es garantiran les mesures en matèria de salut pública vigents a cada moment: serà obligatori l'ús de mascareta.

05/02/2022
Hora inici 11:00
938 370 966
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-01-2022 16:47