Sallent, un aparador d'experiències inoblidables

El 20 de maig podreu gaudir d'activitats comercials al carrer!

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet vol tornar a donar visibilitat al comerç i productors locals el proper 20 de maig després de l’èxit de la primera edició, que es va celebrar l’any passat.

> Consulta aquí la programació

Per convertir Sallent en un gran aparador local, durant tot el dia es portaran a terme diferents activitats. Els comerços sallentins volen enamorar els seus clients i clientes oferint experiències a la seva botiga associades amb moda, bellesa, gastronomia, llar, entre d'altres. Així també podran demostrar que les seves botigues no són magatzems de coses, sinó que ofereixen productes o serveis d'un valor afegit.

L'acte central del dia serà la desfilada de moda a 3/4 d’1 h del migdia en què hi participaran 19 establiments locals especialitzats en moda, complements, calçat, òptica, perruqueria, estètica, menatge i decoració.

També els productors agroalimentaris locals es donaran a conèixer i ho faran a través d’exposicions dels seus productes a la Plaça Anselm Clavé.

Per complementar les accions dels comerços i dels productors locals, el servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent ha organitzat diferents actes paral·lels a la zona comercial que inclouen una demostració de cuina al carrer amb productes del territori i de temporada, un tast d’instruments musicals, un photocall amb complements fets amb material reciclat, un espectacle familiar, una exposició de fotografies de pallassos sense fronteres, jocs de fusta gegants i un cavallet-barca sostenible per a nens i nenes (hi hauran vals gratuïts per pujar al cavallet-barca a tots els establiments participants).

A més, en aquesta edició trobareu a tots els establiments participants una fotografia relacionada amb la història de Sallent o amb la seva riquesa natural per tal que passejar pel centre comercial sigui també una experiència agradable i atractiva.

En aquest aparador participen 26 establiments comercials que ofereixen experiències a les seves botigues, així com 5 productors locals. Aquesta jornada també compta amb la col·laboració de Sallent Comercial.

20/05/2023
Hora inici 10:00
Fins el 21/05/2023
Diferents localitzacions.
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-05-2023 11:15