Festes de Primavera a Cabrianes

Ja tenim aquí de nou les festes de primavera de Cabrianes d’aquest 2024! Unes festes que venen carregades de novetats, amb propostes de proximitat i pensades per a tothom!

Començarem dissabte 18 de maig amb una matinal de neteja de l’entorn del pont de l’eix (camí que tots utilitzem per fer les nostres passejades diàries) i al vespre concert del Manel Camp, diumenge 19 continuarem amb un concert del Cor Lerània, seguidament vermut popular i a la tarda la companyia Paranys, presentaran l’obra “La cançó de les mentides”.

Durant la setmana del dilluns 20 al diumenge 26 durem a terme la setmana de la gent gran, pròximament anunciarem la programació.

El cap de setmana següent l’iniciarem amb la festa de l’escola Els Pins coincidint amb els cent vint anys d’escola a Cabrianes, que sota el paraigua de l’AFA es realitzaran tallers, balls, la presentació d’un nou mural i un vermut. A les 14 arrossada popular i a la tarda, Teatre Mòbil ens presenta “remember show”. Diumenge continuarem amb la festa de la gent gran i a la tarda Sardanes i berenar per la gent gran.

18/05/2024
Fins el 26/05/2024
Cabrianes
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-05-2024 09:22