Exposició Alça't

Exposició del 20 al 26 de març al hall de Fàbrica Vella coincidint amb la setmana d'Alça't.

Visites obertes al públic

  • Lloc: hall (entrada) de Fàbrica Vella
  • Dijous 23, dissabte 24 i diumenge 25 de març: de 2/4 de 5 a 8 h de la tarda.

Amb la idea de tornar a projectar els Gegants a nivell local i de potenciar la tradició gegantera al municipi, va néixer l’Alça’t, un projecte ideat per la Colla de Gegants i Nans de Sallent que dedica a conèixer, descobrir i aproximar tot aquest seguit d’improperis i les seves músiques que ens acompanyen any rere any a les nostres festes, dotant-los d’una celebració pròpia i un espai ritual festiu a través de la cultura, la festa i la pedagogia.

Amb cinc anys de trajectòria, la festa gegantera de Sallent ja s’ha convertit en una de les cites geganteres més importants del nostre país.

Durant la Setmana d’Alça’t, la Fàbrica Vella acollirà una exposició de gegants i nans d’algunes de les parelles participants de l’onzena edició d’enguany. Un espai tranquil per contemplar tots els detalls de les figures, amb calma. Un espai museïtzat d’aquestes escultures populars, en les quals la gent hi balla al seu voltant i se senti identificada com a tret identitari.

El cap de setmana podreu gaudir de diferents activitats al voltant de l’Espai Cultural Fàbrica Vella com el Deskalça’t, una trobada de gegantons i elements infantils, concerts i la 31a Trobada de Gegants amb una quinzena de colles participants vingudes d’arreu de Catalunya.

20/03/2023
Hora inici 20:00
Fins el 26/03/2023
938 370 200
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13-02-2023 10:54