Setmana Jove 2024

L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet presenta una nova edició de la Setmana Jove, que enguany se celebrarà entre el 13 i el 19 de maig amb activitats per a tots els gustos i jovent.

>Consulta el programa amb totes les activitats

Durant la setmana, podràs participar en un torneig de FIFA, un taller de cuina, un torneig de vòlei platja i una nit de festa amb DJ. El cap de setmana també es presentarà carregat de propostes amb la celebració del Stalow Fest Sallent – Festival de Cultura Urbana i el 8è aniversari de l’Esbart Vila de Sallent.

Stalow Fest Sallent – Festival de Cultura Urbana

El dissabte, l’activitat es traslladarà a la pista de skate amb diverses activitats relacionades amb la cultura urbana, com la pràctica del skate, la dansa i la música. Aquesta activitat està coorganitzada amb l’Associació Juvenil Stalow Manresa.

L’espai comptarà amb food trucks amb begudes i menjar a partir de les 18 h. A més, entre les 18 h i les 22 h, s’habilitarà un Punt Lila per a la sensibilització i dinamització, amb l’objectiu de construir espais lliures de violències masclistes i  LGTBIQfòbiques.

8è aniversari de l’Esbart Vila de Sallent

El diumenge, a partir de les 12 h, la plaça Sant Antoni Maria Claret acollirà el 8è aniversari de l’Esbart Vila de Sallent, amb l’assistència de l’Esbart Dansa Jove de Navàs i el Casal Cultural de Dansaires Manresans.

Exposició “Art de línia i color”

Els dies 13, 15, 17 i 18 de maig, la sala Vilà i Valentí oferirà l’exposició “Art de línia i color” de l’artista local Julen Fernandez da Silva. La mostra es pot visitar de les 17 h a les 20 h els dies 13, 15 i 17; i de les 11 h a les 13 h el dia 18.

Inscripcions 

Totes les activitats són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia a través del WhatsApp 608 563 013 o el correu electrònic a joventut@sallent.cat

Per a més informació, visita l'Instagram @sallent_jove o @somsallent

13/05/2024
Fins el 19/05/2024
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-04-2024 14:19