"A Sallent, creuem aparadors, creuem emocions!" del passat mes d'abril.

">

Ampans realitza el sorteig dels premis de la campanya comercial 'A Sallent, creuem aparadors, creuem emocions'

Última revisió 15-05-2024 14:49
15/05/2024

El centre ocupacional Ampans de Sallent ha acollit el sorteig dels premis relacionats amb la campanya comercial "A Sallent, creuem aparadors, creuem emocions!" del passat mes d'abril.

Les persones usuàries del centre han estat les encarregades d' extreure les 6 butlletes guanyadores dels premis culturals, gastronòmics i vals de compra previstos en la campanya d'intercanvi d'aparadors. També han extret el nom de dos comerços que han participat en la campanya i que han estat premiats amb vals de compra.

Durant tot el mes d'abril, una trentena de comerciants han intercanviat els seus aparadors amb l'objectiu de crear sorpresa i cridar l’atenció de la clientela i les persones que passejaven per les zones comercials del municipi, amb l’exposició de productes que no tenien res a veure amb la seva oferta habitual. 

Els participants han aconseguit crear combinacions inesperades, divertides i molt boniques.

La iniciativa ha tingut una molt bona acollida per part de tothom: els comerciants han pogut promocionar els seus productes d’una manera diferent i innovadora, i la clientela ha gaudit de les diferents combinacions d’aparadors i ha optat a premis a través de la participació en el sortieg.