Compra i descobreix Catalunya, on hi participen més d’una vuitantena de comerços de Sallent i Cabrianes.

">

Durant el mes de juny de 2024, comprar al comerç local té premi

Última revisió 04-06-2024 13:59
04/06/2024

Enguany se celebra una nova edició de la campanya Compra i descobreix Catalunya, on hi participen més d’una vuitantena de comerços de Sallent i Cabrianes.

Es tracta d'una campanya organitzada des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet, juntament amb altres municipis de Catalunya que formen part de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes.

L’objectiu és dinamitzar el comerç de proximitat, donar a conèixer el territori català i atraure visitants en cadascun dels 28 municipis organitzadors.

La campanya s'adreça a les persones que comprin a les botigues de Sallent i Cabrianes, les quals poden optar a guanyar premis per conèixer algun dels municipis participants en la campanya. Aquests premis poden incloure visites guiades, gastronomia, espectacles, esports i nits d’hotel, entre d’altres.

El detall d’aquests premis quedaran exposats a l’aparador del local situat al carrer del Cós, 34. També podeu consultar-los en línia al web de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes.

Com es pot participar en el sorteig?

Les persones que comprin als establiments adherits a la campanya podran emplenar una butlleta i dipositar-la a les bústies ubicades a la Travessia del Teatre i a la plaça de la Pau.

Resolució dels guanyadors i guanyadores del sorteig

El sorteig es realitzarà el dijous 4 de juliol de 2024 a les 7 h de la tarda i s’emetrà en directe per Ràdio Sallent (107.6 FM) i xarxes socials.