Durant les festes de Nadal, els infants podran gaudir del Casalet de Sallent

Última revisió 23-11-2023 13:54
23/11/2023

Ei famílies! Us anunciem que durant les festes nadalenques, el consistori ofereix el Casalet de Nadal, un servei adreçat a infants d’I3 a 6è per tal d’alliberar temps i ajudar a millorar la conciliació familiar.

> Enllaç a les inscricpions

Torns

  • Dies 21 i 22 de desembre
  • Del 27 al 29 de desembre
  • Del 2 al 4 de gener

Hora i lloc

  • Matins de 9 a 13 h
  • A Fàbrica Vella

Inscripcions

Telemàticament a través d'aquest enllaç. Cal descarregar l’autorització, signar-la i presentar-la presencialment a l’Ajuntament.

Període d’inscripcions: del 23 de novembre al 12 de desembre de 2023.

Eix d'animació

La Befana és la bruixa més famosa d’Itàlia. La nit del 6 de gener, visita tots els nens i nenes de Itàlia i els porta regals. El seu gran amic el Gatto Nero l’ajuda en aquesta gran missió, que fa feliços a tots els infants italians.

Aquest any però, la bruixa Befana està molt preocupada. Fa uns dies que no troba per enlloc el seu company inseparable. On és el Gatto Nero? Com el podem trobar? Befana ens demanarà que l’ajudem a buscar el seu amic, ja que sense ell, no podrà anar a repartir els regals el 06 de gener.

Durant el casal descobrirem que el Gatto Nero ha estat raptat per una colla de ratolins que volen fer servir els seus poders màgics per arribar fins a la lluna i així poder-se-la menjar (es pensen que la lluna és de formatge!).

Com podrem fer per rescatar el Gatto Nero de la lluna? Com podrem arribar fins a la lluna? Serem capaços d’ajudar a la Bruixa Befana? Els dies de casal de Nadal resoldrem totes aquestes incògnites, viurem aventures i aprendrem un munt de coses!

Programa "Temps per cures"

Aquest servei està subvencionat pel programa Temps per cures del Consell Comarcal del Bages amb el suport del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.