El Director General de Joventut visita les instal·lacions de La Kseta

Última revisió 25-03-2022 19:40
25/03/2022

El dijous 24 de març, Sallent va rebre la visita d’Àlex Sastre, Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, durant la visita que va fer al territori del Bages.

El Director va visitar l’Oficina Jove del Bages, ubicada a Manresa, i va conèixer els projectes que es duen a terme al Consell Comarcal del Bages a l’àrea de Joventut.

Posteriorment va voler finalitzar la visita a Sallent per tal de conèixer l’equipament juvenil La Kseta, on l’alcalde Oriol Ribalta i la regidora d’Educació, Sílvia Tardà, van rebre’l per mostrar-li les instal·lacions.

La tècnica d’ocupació i la dinamitzadora juvenil de l’Ajuntament van explicar-li les activitats, funcions i projectes que es duen a terme en aquest espai, i van ressaltar que aquest equipament va ser construït gràcies als i les joves del programa Turn On de Sallent, construcció que es va iniciar el 2016 i va finalitzar el 2020.

Àlex Sastre va ressaltar el mèrit que aquest equipament sigui fruit del treball i la iniciativa del jovent de Sallent, i va felicitar la tasca dels i les participants del projecte.

A la visita també van acompanyar-lo Enric Forcada, Conseller de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Bages; Marta Plana, referent de la Coordinació Territorial de Joventut de la Generalitat; i Jesusa Rodríguez, referent de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil.

Des del consistori agraïm la visita del director i esperem que la difusió d’aquest espai serveixi per consolidar La Kseta com un punt de trobada referent per al jovent de Sallent.