El projecte Healthy Communities envia les primeres cartes als participants

Última revisió 18-10-2021 10:00
18/10/2021

La Fundació SHE – Fundació “la Caixa”, liderada pel Dr. Valentí Fuster, ha realitzat el primer enviament de cartes adreçades a aquelles persones que han estat seleccionades a través del sorteig aleatoritzat del cens de les poblacions de Sallent i Cardona.

Aquests enviaments de cartes es duran a terme en tres tandes. Ara, s’ha fet la primera tanda, on s’han enviat les cartes a la franja d’edat més jove, de 12 a 17 anys, i també al primer grup d’adults, de 18 a 67 anys. El segon enviament es farà a principis de desembre i el tercer a principis de febrer.

Paral·lelament, començaran a mesurar a les persones que acceptin participar en el projecte, donant cita a partir de finals d’octubre. En el cas de la franja d’edat de 12 a 17 anys, els mesuraran en els seus propis centres educatius.

També, durant aquest mes d’octubre, part de l’equip de Healthy Communities sortirà al carrer per atendre i resoldre els dubtes i donar a conèixer tots els detalls del projecte.

Des de la Fundació, animen la població a dir que sí i així contribuir a millorar la qualitat de vida de tota la comunitat.

A les xarxes socials del projecte Healthy Communities (@healthycommunities_2030) trobareu més detalls de les dates concretes pròximament.

Què cal fer si rebo la carta?

Cal seguir les instruccions que t'indicaran en el document. En el cas que accedeixis a participar, has de trucar al telèfon d’atenció que apareix al mateix document o enviar un correu a hc2030@fundacionshe.org. En aquest et confirmaran que estàs dins del projecte i gestionaran els horaris pels primers mesuraments, que es faran al Viver d’Empreses de Sallent.

Recordem en què consisteix Healthy Communities

Es tracta d’un estudi científic per avaluar l’eficàcia d’una intervenció comunitària prestant especial atenció als principals factors de risc de les malalties cardiovasculars.

Hi participaran 2.300 persones dels municipis de Sallent i Cardona (Bages), amb l’objectiu de validar científicament que la intervenció en una comunitat impacta de manera positiva en els hàbits de vida de la seva ciutadania, aconseguint, així, la millora de la salut i de la qualitat de vida, i la reducció del risc de patir malalties cardiovasculars, primera causa de mort al món.

Per a més informació

Healthy Communities 2030
Healthy Communities 2030