El Torneig d'Estiu de Futbol Sala de Sallent premia tres equips

Última revisió 25-07-2022 09:48
25/07/2022

Els equips guanyadors van ser Automòbils Josdansa, campió del torneig, Sa Cala, campió de les 24 hores, i Aves Martí Esports en les 12 hores de categoria cadet.

El divendres 15 de juliol es va disputar la final del Torneig d’Estiu de Futbol Sala Sènior al pavelló Agustín Rueda, torneig que va iniciar-se el 20 de juny.

Automòbils Josdansa va ser el campió després d’imposar-se a la gran final a Grup Vial per 6 a 3. Després de la final, es va fer l’entrega de premis en un pavelló ple de gom a gom. L’encarregat de lliurar els premis va ser Diego Miranda, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sallent, juntament amb el responsable de l’organització del torneig i tècnic d’esports, Joan Martí.

Els altres premis que es van repartir van ser: Fair Play per a Grup Vial, Millor Jugador per a David Monteagudo de l’equip Automòbils Josdansa, i Equip Màxim Golejador i Equip Menys Golejat va ser per Yoves Rowmigueros.

24 hores sènior i 12 hores cadet

El dissabte i diumenge 16 i 17 de juliol es van disputar les 24 hores sènior i les 12 hores cadet, que es van iniciar dissabte a les 16.00 h i van finalitzar diumenge a les 17.00 h, predominant una gran esportivitat entre tots els equips.

Sa Cala va ser l’equip vencedor de les 24 hores sènior en superar a la final a La Flor per 5 a 1. A la categoria cadets, Aves Martí Esports va guanyar a Cancha Futsal per 5 a 4 en una final molt igualada. En aquesta ocasió, l’entrega de premis va ser a càrrec del regidor d’Urbanisme, Miquel Estruch, de la regidora d’Hisenda, Carme Escámez, i del tècnic d’esports.

Els altres equips premiats van ser U.D Ron-Cola en Categoria Sènior (tercer classificat), Sa Cala com a Equip Màxim Golejador i Menys Golejat, The Family va aconseguir el Fair Play, i el Premi Especial Femení va ser per a Maribel Diaz i Claudia Diaz.

En categoria cadet, Cupra Team va ser el tercer classificat, Cancha Team l’Equip Màxim Golejador i Equip Menys Golejat, i Yayo Vallecano va obtenir el Fair Play.