Es recapten més de 1.000 euros amb els primers actes de La Marató

Última revisió 16-12-2021 14:48
16/12/2021

El cap de setmana passat, Sallent va viure les primeres activitats dedicades a La Marató, que se celebra aquest diumenge 19 de desembre.

Es van recaptar 1.089,55 €, i es vol seguir sumant donatius amb les properes activitats del divendres 17 i diumenge 19 (consulta el programa aquí). Enguany es recapta fons per a la sensibilització i recerca per a la salut mental.

Aquí podeu veure algunes imatges de les activitats que van tenir lloc l'11 i 12 de desembre: un programa de ràdio dedicat a la salut mental (recupera aquí el podcast), una pujada solidària al Serrat del Xipell, un concert musical anomenat Veus Solidàries a Fàbrica Vella, una cursa i una pedalada urbanes, un esmorzar solidari, entre d’altres.

Això va ser possible gràcies a diferents entitats del poble: La Diferent, AFA Torres Amat, el Foment Arqueològic Excursionista Sallentí, Ràdio Sallent i Fàbrica Vella, amb el suport de l’Ajuntament de Sallent. Moltes gràcies per fer-ho possible!

Com col·laborar

Participant en les properes activitats del divendres 17 i diumenge 19 de desembre a Sallent.

A través de les vies que ofereix La Marató: internet, Bizum, transferència o caixers automàtics de CaixaBank. Consulta com fer-ho a la web de La Marató.

Únicament durant dia de La Marató, el 19 de desembre, pots trucar al telèfon 900 21 50 50.