Gran actuació dels equips de futbol sala de l'AE Sallent a la supercopa de clubs celebrat a Balaguer

Última revisió 15-07-2020 12:53
03/03/2020

El darrer cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març, es va disputar a Balaguer les finals de la Supercopa de Clubs de la Federació Catalana de futbol sala, on es classificaven els 8 millors equips de la Lliga de les diverses categories. De l'AE Sallent s'havien classificat un total de 4 equips: el Cadet, 2 infantils i l'Aleví.

El passat dissabte es va jugar la lligueta, i els equips Cadet i l'infantil A van quedar eliminats, però l'infantil B i l'Aleví es van classificar per les finals.

L'equip infantil B de l'AE Sallent format pels jugadors Ismael Abadi, Yassir Abbadi, Oscar Rodríguez, Joel Grau, Quim Lozano, Derek Delgado, David Mellado, Roger Miranda, Morad Kadri i els entrenadors Miquel Coronado i Paco Calvo, van quedar tercers a la Supercopa amb els següents resultats: partits de la lligueta van guanyar a l'Olímpic Argentona per 4-2, al FS Esclop per 13-3 i van perdre contra La Garriga per 5-3, a les semifinals contra l'Unión Llagostense B després de un resultat favorable 4-1 a la primera part van perdre en els últims segons del partit per 4-5, això els va portar a jugar el 3 i 4 lloc que van guanyar per 3-2 a l'Unión Llagostense A.

Però l'equip que va fer un campionat impecable va ser l'Aleví de l'AE Sallent que va quedar Campió de la Supercopa de Clubs sense perdre cap partit. Dissabte en els partits de la lligueta van guanyar a l'Olímpic Argentona per 2-1, a l'Athletic Aguilar per 4-2 i al FS Esclop per 7-0, a les semifinals van guanyar a l'EFSAS per 5-1 i a la final jugaben contra l'equip líder de la lliga el FS Llinars que després de remuntar un gol en contra van guanyar per 2-1, merescuda victòria que era el premi al millor joc col.lectiu desenvolupat durant el campionat. L'equip de l'AE Sallent campió aleví de la supercopa de Clubs, estaba format per: Daniel Canovas, Ferran Pulido, Alejandro Stanek, Jan Cots, Iris Maréchal, Dídac Delgado, Lluis  Mas, Raul Casimiro, Wassin Belmadani, Jan Alcobet, Joel Sibila, Guillem Vàzquez i l'entrenador Salva Pulido.