La Diada de Sallent té un record pels polítics que van ser empresonats

Última revisió 15-09-2021 13:02
11/09/2021

Ha tingut lloc en el marc de la Festa Major, al Parc Municipal Pere Sallés, on s'ha fet l'ofrena floral al monument 11 de setembre.

Sallent celebra la Diada de Catalunya amb la presència de tots els representants polítics de l’Ajuntament i tenint un record per aquelles persones que van lluitar i lluiten per la llibertat de Catalunya i contra la repressió.

L’alcalde de Sallent, Cabrianes i Cornet, Oriol Ribalta, ha fet una especial menció als polítics catalans que ja són fora de la presó, “persones empresonades injustament”, sense oblidar tots aquells exiliats i exiliades, com la sallentina Anna Gabriel.

Enguany la persona convidada ha estat Domènec Òrrit, alcalde de Castellnou del Bages, sallentí de naixement i de trajectòria i que ha volgut tenir un record per les famílies de Castellnou que van ajudar a fer gran Sallent.

L’acte ha tingut lloc al Parc Pere Sallés i ha estat acompanyat per la música de l’EMM Cal Moliner i la dansa de l’Esbart Vila de Sallent, amb la presència també dels cossos de seguretat, que han hissat la senyera.