La Festa Major de Sallent ja és aquí! Consulta el programa

Última revisió 10-09-2021 09:00
09/09/2021

La Festa Major de Sallent ja és aquí! Serà del 10 al 13 de setembre, amb una novetat important: hi haurà activitats la setmana prèvia, del 3 al 5.

Actualització dels actes (última actualització: divendres 10/09)

L'acte de l'enlairada de globus canvia d'hora i ubicació: serà a les 10.00 h al pati de l'Escola Torres Amat.

També hi ha una altra novetat, i és que s'instal·laran food trucks als voltants de Fàbrica Vella durant diumenge i dillunsa la tarda per acompanyar els espectacles que es faran allà (la representació teatral La vida sense art?, el concert de Drop Collective i l'espectacle infantil d'Ambauka). 

Tingues en compte també que, des del divendres 10 i fins dilluns 13, la situació meteorològica pot fer que algunes espectacles s'hagin d'anul·lar i altres es canviïn d'ubicació (majoritàriament a l'interior de Fàbrica Vella).

Actualitzarem aquesta informació a través d'Instagram @somsallent i Facebook @ajsallent, per la qual cosa et recomanem que consultis allà l'última hora.

Programació d'activiats

Aquesta edició s'adapta a la situació actual de la malaurada pandèmia. És per això que algunes activitats tenen les places limitades per adaptar-se a l'aforament permès i garantir les mesures de seguretat, i a tots els actes organitzats es disposarà de gel hidroalcohòlic i serà obligatori portar mascareta.

Estem preparats per assumir una Festa Major diferent, però amb la mateixa essència de sempre: omplir la nostra vila de teatre, música, dansa, pintura i cultura popular.

Setmana prèvia: del 3 al 5 de setembre

Comptarem amb un espectacle per a la gent gran, l'espectacle de Frikibingo "FK Covid Tour", activitats esportives com futbol o la competició de canoes i el show de l'humorista Pep Plaza. Reserva les teves entrades aquí.

Festa Major: del 10 al 13 de setembre

I el plat fort arribarà a partir del divendres 10, amb quatre dies farcits d'activitats per a tots els públics i gratuïtes: exposicions culturals, el concert de Beth Rodergas, el de l'Orquestra Maravella, l'acte institucional de l'11 de setembre, mostres de dansa i música popular, i l'esperat acte commemoratiu dels 40 anys dels Gegants Reis de Sallent.

Consulta tota la programació aquí, i recorda que cal reservar entrada per alguns espectacles a través de la web de Fàbrica Vella.