La Fira de Santa Llúcia i el Pessebre de Cabrianes protagonitzen els primers actes de Nadal

Última revisió 03-01-2022 11:13
23/12/2021

El 19 de desembre van tenir lloc dos esdeveniments molt significatius per aquestes dates de Nadal

Un va ser la Fira de Santa Llúcia, organitzada per Agrupament Roques Albes, que durant tot el dia va oferir diversos espectacles com una cercavila, un vermut musical, activitats familiars, tast de productes de la terra, etc.

L’organització valora positivament la jornada, ja que va anar-hi gairebé el doble de firaires respecte a l’edició anterior i força gent de Sallent va posar-hi parada.

Durant els dies previs, es va col·locar un cartell de fusta a l’entrada de Sallent sud que anunciava la fira. El van elaborar els i les joves de Turn On, un programa de l’Ajuntament de Sallent que vol donar suport al jovent que no té feina.

Cabrianes va celebrar de nou el Pessebre Vivent, enguany la 21a. edició, on van assistir més de 200 persones i hi va participar gairebé tot el poble entre figurants i la gent que va ajudar en el muntatge, la il·luminació, la cessió d’espais, preparant roba, entre altres.

Autoria de les imatges: fotografies de la Fira de Santa Llúcia cedides per Agrupament Roques Albes; les del Pessebre de Cabrianes, per Benjamí Oller.