La inauguració de la pista de skate de Sallent és tot un èxit

Última revisió 13-11-2023 14:15
13/11/2023

El 4 de novembre es va fer l’estrena oficial d’aquest nou equipament esportiu amb una jornada protagonitzada per Stalow.

L’objectiu d’aquesta inauguració, promoguda per les àrees de Joventut i Esport de l’Ajuntament de Sallent, era donar a conèixer aquest espai d’una manera lúdica tot explicant el seu funcionament i alhora fusionar i promoure la cultura urbana i l’esport juvenil.

És per això que durant el matí, l’associació juvenil Stalow va protagonitzar una exhibició de skate. Prèviament es va animar al públic infantil a participar d’un taller de skate per aprendre alguns trucs on van participar una quinzena d’infants i adolescents.

Mentrestant, els grafiters sallentins d’Art Pack van acabar de pintar el mural que envolta el recinte de la pista i que havien començat uns dies abans per poder-lo presentar aquest dia.

La regidora d’Educació, Sílvia Tardà, que va estar present durant la inauguració, va destacar que “és una pista original i diferent respecte a les de la comarca”. Va recordar també que el disseny de la pista és fruit de la iniciativa i les propostes del Consell d’Infants de Sallent.

Des de l’àrea de Joventut es valora molt positivament la participació de la jornada, ja que es va comptar amb públic infantil i familiar amb ganes de passar-ho d'allò més bé.

La pista de skate de Sallent té una superfície de gairebé 500 m2 i està situada a la zona esportiva de Sallent. Es tracta d’una pista d’iniciació i, per tant, està especialment pensada per a aquelles persones que vulguin començar en el món del skate.