L'Ajuntament de Sallent pregunta a la ciutadania l'opinió sobre la comunicació institucional

Última revisió 15-02-2024 14:55
15/02/2024

L'àrea de Comunicació de l'Ajuntament de Sallent treballa des de fa mesos en l'elaboració d'un nou Pla de Comunicació amb l'objectiu de millorar l'actual estratègia comunicativa.

Per ara, el procés es troba en l'etapa de recollida de dades. Així, aquests dies, s'estan realitzant accions per conèixer les necessitats informatives dels veïns i veïnes de Sallent i la percepció que tenen de la comunicació de l’Ajuntament.

En una primera fase, es van entrevistar 6 persones referents de diferents àmbits del municipi. Aquest divendres, 16 de febrer, es desplegarà la segona fase, que consisteix a realitzar enquestes a peu de carrer a persones del municipi de tots els grups d'edat.

Aquelles persones que tinguin interès a valorar i dir la seva sobre la comunicació de l'Ajuntament ho poden fer a través del mateix formulari que es farà servir aquest divendres en les enquestes a peu de carrer. Estarà obert des del 16 fins al 23 de febrer i s’hi pot accedir a través d’aquest enllaç.

Una vegada s'hagin recollit totes les opinions, es farà una anàlisi dels resultats per determinar els punts forts i febles de l'actual estratègia comunicativa, fase prèvia a la redacció del nou Pla de Comunicació, amb la previsió de poder-lo presentar al voltant del mes d'abril i començar-lo a aplicar abans de l'estiu.