el Segell InfoParticipa amb una puntuació del 98%, obtenint 51 dels 52 indicadors avaluats.

">

L'Ajuntament de Sallent revalida l'excel·lent en transparència

Última revisió 15-04-2024 11:32
10/04/2024

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Sallent revalida el Segell InfoParticipa amb una puntuació del 98%, obtenint 51 dels 52 indicadors avaluats.

Aquest premi distingeix les pàgines web municipals que s’adapten als criteris de transparència i qualitat de la comunicació pública. L’anàlisi dels portals web es realitza des del grup de recerca ComSET de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Aquest organisme emet un informe i avalua diferents ítems relacionats amb la qualitat de la informació publicada sobre les persones que integren la representació política de la corporació local, com es gestionen els recursos col·lectius i econòmics del municipi, quina informació es proporciona sobre Sallent i quines eines s’ofereixen per promoure la participació ciutadana.

L’acte d’entrega dels premis InfoParticipa s'ha celebrat aquest dimarts, 9 d'abril, a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB. La regidoria de Comunicació, Informació, Polítiques Digitals i Transparència, Neus Solà, ha estat l'encarregada de recollir el distintiu que acredita a l'Ajuntament de Sallent un excel·lent en transparència i qualitat de la comunicació pública.

Et pot interessar