L'Ajuntament de Sallent té una aplicació pròpia

Última revisió 12-08-2021 13:38
29/03/2020

L'App Sallent ja és una realitat. Des de l'Ajuntament de Sallent, en la línia de millorar la comunicació i la proximitat directa entre veïns i veïnes de Sallent, Cabrianes i Cornet, estrena una aplicació per dispositius mòbils.

D'entre els diversos projectes en marxa per la millora de la comunicació, l'Ajuntament presenta aquesta nova aplicació per a mòbils i tauletes on hi ha, en un sol portal, les notícies i l'agenda de les activitats culturals i esportives, amb els punts comercials, els equipaments i els llocs amb més encant del territori per descobrir les rutes marcades o per els nostres visitants que podran aprofundir amb el Sallent Turisme.

A més, també disposa d'una àrea anomenada "foto incidència" que ajudarà a fer arribar als regidors i tècnics totes aquelles anomalies que es detectin per part de la ciutadania a nivell d'urbanisme i via pública, parcs i jardins, residus i recollida de voluminosos, trànsit, enllumenat públic... on es podrà indicar la incidència geolocalitzada amb el comentari i fotografia i amb el posterior seguiment al mail de la resolució de la incidència feta.

La compra d'entrades per els espectacles de la Fàbrica Vella o l'enllaç per escoltar Ràdio Sallent en directe són d'altres recursos disponibles amb un sol click, així com la nova proposta de recerca de feina per ajudar als nostres veïns i veïnes a millorar o a cercar una estabilitat laboral.

L'app és una eina viva, per estar en contacte minut a minut a través dels avisos que van connectats directament amb cada dispositiu mòbil. A més, la nova aplicació també inclou el contacte directe amb l'Alcalde i els regidors i a les xarxes socials municipals.

Per accedir a l'App, cal buscar "Sallent" descarregar-la a través de Google Play o App Store o mitjançant els codis QR de les imatges. Acte seguit de descarregar l'aplicació caldrà registrar-se.

IOS https://apps.apple.com/es/app/sallent/id1502982453

ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.sallent.app&hl=ca&gl=ES

Per a qualsevol comentari de millora, suggeriments o altres aspectes que considereu d'interès els podeu transmetre a través de les notes d'incidència a l'apartat de Comunicació.