"Les músiques de Sallent" i "Les músiques del Carnaval de Sallent" ja són a l'Spotify

Última revisió 15-02-2021 09:03
12/02/2021

La cultura popular musical de Sallent ja està a punt per escoltar-la des de qualsevol part del món.

Ja podeu trobar "Les Músiques del Carnaval de Sallent" i "Les Músiques de Sallent" al canal oficial de YouTube de l'Ajuntament de Sallent i al Spotify.

La cultura popular musical de Sallent ja està a punt per escoltar-la des de qualsevol part del món.

Escoltem-la, compartim-la, gaudim-la i fem-la córrer arreu del planeta.

Els professors de l'escola de música en van fer els arranjaments i una part molt important d'alumnes, ex-alumnes i músics de Sallent van participar interpretant les músiques en un espectacle totalment festiu i ple de gent que sent orgull del patrimoni local i que m'aprecia de debò.

Un concert al febrer del 2020, on Carrilet (l'entitat organitzadora del Carnaval de Sallent) es va encarregar de la presentació, una exposició i on ens va delectar amb un ball de bruixes .

Un concert molt emotiu on es va recordar la figura de Josep Escudé, que feia poc que ens havia deixat, i que va comptar amb la presència d'un emocionat Jordi Fàbregas, content que a Sallent poséssim en valor allò que a ell més li agradava: la cultura popular, la tradicional, la del poble, la que arriba a més gent.

Es fa estrany recordar aquell concert on fins i tot es va ballar per la platea al ritme de l'un incombustible "carnaval carnaval", i en la situació que estem actualment, fruit de la pandèmia, rebem encara amb més alegria la notícia de poder gaudir digitalment d'aquestes músiques.

Gràcies a tots els que hi vau intervenir i ho vau fer possible, vam ser uns privilegiats de viure aquell moment!!!

A part de l'àlbum “Les músiques del carnaval de Sallent” també trobareu l'àlbum “Les músiques de Sallent”, que va ser gravat al 1995 i del qual ja no en quedaven més còpies.

Un regal pels sallentins, siguin músics o no, doncs si una cosa té la música és que és de tothom... Ara, a gaudir-la.

Cartell informatiu 1
Cartell informatiu 1