Sallent celebra la 35a Festa de l'Esportista

Última revisió 15-05-2024 10:38
10/05/2024

La 35a Festa de l'Esportista tornarà a omplir Sallent de propostes esportives. Enguany, el cicle d'activitats s'allargarà fins al mes de juliol.

Entre l'11 de maig i el 14 de juliol, es realitzaran activitats relacionades amb el futbol, la gimnàstica, la natació, el bàsquet, les arts marcials o el senderisme.

Clica l'enllaç per veure la programació detallada de la Festa de l'Esportista.

La 35a Nit de l'Esportista

La Nit de l’Esportista és un acte de reconeixement a les persones esportistes, equips, clubs, directives, entrenadors i entrenadores, i persones vinculades a l’esport del nostre municipi.

Es tracta d'una vetllada que inclou sopar, entrega de premis i actuacions i que, enguany, arriba a la 35a edició. L'acte se celebrarà aquest divendres 17 de maig a partir de les 20.30 h al pavelló d'esports Agustín Rueda.

Comptarà amb una actuació de fit-dance amb l'ASCF, hip-hop amb el grup La School Crew i una exhibició de danses urbanes amb el grup de l'Escola de Dansa Julieta Soler "La Colla".

Un cop acabada la nit de l’esportista, a la Torre del Gas, tindrà lloc una sessió de DJ amb entrada lliure. L'activitat forma part de la programació de la Setmana Jove 2024.

Tiquets del sopar

El preu és de 14 € i s'han d'adquirir prèviament, fins al 14 de maig. Places limitades.

Punts de venda:

  • Ajuntament de Sallent
  • Camp de futbol
  • Club Natació Sallent
  • Pavelló
  • Split Gym
  • Martí Esports