Sallent viu un dels pregons més emotius de Festa Major

Última revisió 12-09-2023 09:55
09/09/2023

El Centre Ocupacional d'AMPANS va ser l'encarregat de fer el pregó de Festa Major, amb l'espectacle "Junts fem comunitat".

Representants de famílies, comunitat i les mateixes persones usuàries del Centre Ocupacional d'AMPANS van adreçar-se al públic per explicar i agrair la tasca que duen a terme al centre i que s’ha convertit “en una casa de tots”.

Van destacar el vincle que els nois i noies creen amb el poble, perquè hi fan vida i comparteixen converses i rialles amb els veïns i veïnes; “les activitats del centre són com un regal que van obrint a poc a poc”.

Després dels parlaments es va dur a terme l'emotiu espectacle amb la col·laboració de l’EMM Cal Moliner.

L’autèntic protagonisme va ser dels usuaris i usuàries, que van utilitzar objectes lluminosos, caixes, tambors i altres elements instrumentals per explicar la seva història, una història basada en valors com el respecte, el compromís o l’amistat.

L’alcalde Oriol Ribalta va intervenir per agrair-los la seva tasca i també per inaugurar formalment la Festa Major. En paraules seves, “Sallent és un poble acollidor que sempre ha destacat per ser bressol de tot tipus de persones, de diferents orígens i diferents realitats”.

Finalment va haver-hi un breu castell de focs i va començar l’Esvalotada, amb el Dimoni de Sallent acompanyat dels seus secretaris i amb la col·laboració de l'Esbart Vila de Sallent, els Gegants i Nans de Sallnet i l'EMM Cal Moliner.