Contractació urgent Personal d'infermeria Residència Sant Bernat

Per raons de màxima urgència, la Residència municipal Sant Bernat per a la gent gran de l’Ajuntament de Sallent necessita incorporar de forma immediata amb contractació de caràcter laboral temporal una persona en el lloc de treball de DIPLOMAT/ADA O GRAU UNIVERSITARI EN INFERMERIA.

Aquest ajuntament disposa d’una borsa de treball per cobrir suplències temporals que actualment està esgotada. És per això que, davant la falta de candidats/es per fer aquesta cobertura urgent d’aquest lloc de treball i així poder atendre el servei d’infermeria a la Residència amb totes les garanties, fem pública la crida a qui consideri que compleix els requisits per treballar de forma temporal com a infermer/a.

Requisits

Els requisits mínims que s'han de complir per exercir les funcions d’infermer/a són:

  • Titulació: Diplomatura universitària, Grau en infermeria o equivalent
  • Nivell de suficiència (C1) de català

Característiques del lloc de treball

  • Contracte laboral temporal a l’Ajuntament de Sallent amb incorporació immediata fins a l’actualització de la borsa de treball que actualment està esgotada, ja que no disposa de candidats/es o fins a cobertura definitiva de la plaça.
  • L’horari del lloc de treball es convindrà amb el/la candidat/a i el servei.

Si tens ganes de treballar, tens vocació i compleixes els requisits truca al 93 837 00 93 (demana per la Direcció del centre) o envia’ns el teu currículum vitae al correu electrònic igualam@sallent.cat.