El mes de la gent gran aplega un públic intergeneracional

Última revisió 19-10-2021 11:49
19/10/2021

Aquest mes d’octubre s’està celebrant el mes de la gent gran coincidint que el dia 1 va ser el Dia Internacional d’aquest col·lectiu.

CONSULTA EL PROGRAMA

S’estan duent a terme diferents activitats, no només pensades per a gent gran, sinó per a totes les edats, cosa que ha fet que el públic sigui intergeneracional. S'ha realitzat una xerrada sobre alimentació saludable, un concert de boleros, un taller d'autocura i un altre de risoteràpia, entre altres.

El taller de risoteràpia (ioga per riure) va aplegar una trentena de persones que van poder compartir riures i sortir en un estat diferent amb el qual van entrar; tal com assenyala la instructora Paqui Borjas, l’humor terapèutic és la millor medicina per sanar les emocions.

El concert de boleros “amb un toc de joventut” va ser tot un èxit d’assistència, aplegant 90 persones, i protagonitzat pel pianista Biel i la cantant Leyre. El taller d’expressió corporal, que se celebra una nova edició dimecres 20 d’octubre, va anar a càrrec d’Iris Hinojosa i es van treballar diverses àrees d’expressió corporal.

Una altra activitat que s'ha inclòs al mes de la gent gran és Poesia al Parc, que organitza la Biblioteca Sant Antoni Maria Claret amb la col·laboració d'Ampans. Va comptar amb la lectura de poemes per part dels usuaris i usuàries de la residència Sant Bernat i també d'Ampans.

Properes activitats

Durant aquestes darreres setmanes d’octubre, es farà un dinar conjunt amb les persones usuàries del SAED i professionals del servei (20/10), hi haurà una mostra de danses tradicionals a càrrec de l’Esbart Vila de Sallent (23/10), l’obra teatral Felins i Divins (24/10), la comèdia musical Talent al Convent (24/10), un taller d’autocura (27/10) i un altre sobre la memòria i l’apoderament personal, La meva història (27, 28 i 29/10). Consulta'n aquí més informació. No t’ho perdis!