L'Ajuntament presenta la programació d'Enramades 2023

Última revisió 07-06-2023 16:50
07/06/2023

La programació d’Enramades comença el dimecres 7 de juny, amb l’engalanament dels carrers i places, i acaba amb el “Sopar d’Enramadors” el dilluns 12 de juny.

> Consulta el programa d'Enramades

Tornem a engalanar les places i els carrers de la nostra Vila per compartir i viure una de les festes més preuades i arrelades del nostre municipi que no només gaudim els sallentins i sallentines, sinó totes aquelles persones que venen d’arreu del territori per admirar el nostre poble.

Gràcies als Amics de les Enramades i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sallent i, per descomptat, la feina dels enramadors i enramadores, Sallent lluirà d’una de les festes més preuades d’arreu del territori.

Hem preparat una programació que, com sempre, està pensada per a tots els públics i que farà vibrar Sallent: inclou música, dansa, circ, pintura, cultura popular, pintura, visites turístiques i molt més!

Volem agrair a totes les persones que fan possible aquesta festa, gràcies al seu esforç i dedicació, i celebrar que, un any més, puguem compartir tots junts les Enramades!

L’origen de les Enramades

Les Enramades de Sallent són una festa i tradició molt arrelada al municipi que consisteix en l’engalanament dels carrers de la Vila durant la festivitat de Corpus. Declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional, és la més representativa del patrimoni cultural de Sallent i el seu origen es remunta a l’època medieval.