Dijous 10 de juny es farà la presentació de l'habitatge cooperatiu

Última revisió 10-06-2021 12:16
08/06/2021

Es tracta d'una reunió informativa que es farà a Fàbrica Vella a les 18.30h.

Cal fer inscripció prèvia enviant un correu a comunicacio@ladinamofundacio.org

Aquest dijous 10 de juny, l’Ajuntament de Sallent, La Dinamo Fundació i l’Ateneu cooperatiu Catalunya Central presenten el primer projecte d’habitatge cooperatiu a Sallent en cessió d’ús per a l’edifici situat al carrer Bisbe Valls i carrer Església de Sallent.

Des de La Dinamo engeguen aquest procés amb l’objectiu d’impulsar un nou projecte d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús al municipi de Sallent, a través de la creació d’una nova cooperativa formada per les persones que habitaran i gestionaran els habitatges. Aquest edifici és propietat de l’Ajuntament de Sallent, que en farà la cessió a la cooperativa per un període de 75 anys per tal que en faci una rehabilitació de forma integral.

La Dinamo Fundació, l’Ateneu cooperatiu Catalunya Central i l’Ajuntament de Sallent, han generat una col·laboració pública cooperativa per a impulsar el primer projecte d'habitatge cooperatiu en cessió d'ús a Sallent.

Informació

  • Dia: 10 de juny de 2021
  • Hora: 18.30 h
  • Lloc: Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent
    (c/ Camp de la Bota, 5).

Roda de premsa

A les 11.00h del matí del 10 de juny es va fer una roda de premsa a la Sala de Plens de l'Ajuntament per als mitjans de comunicació.

Van intervenir Oriol Ribalta (alcalde de Sallent, Cabrianes i Cornet), Glòria Rubio (coordinadora de La Dinamo Fundació), Alba Rojas (coordinadora de l’Ateneu cooperatiu Catalunya Central) i Miquel Estruch (regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament).

Pots veure-la al vídeo de YouTube d'aquesta pàgina.

Vídeos

Roda de premsa - Presentació habitatge cooperatiu - 10.06.21 - 11.00 h - Ajuntament de Sallent