Última crida per a interessats en l'habitatge cooperatiu

Última revisió 14-02-2023 13:44
13/01/2022

Clica damunt el vídeo per saber-ne més sobre el projecte!

Des de fa uns mesos, la cooperativa barcelonina La Dinamo ha donat a conèixer la proposta d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Sallent amb el suport de l’Ateneu de la Catalunya Central i l’Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet.

S’han realitzat diversos actes per atraure persones que puguin estar interessades en aquest model d’habitatge, tot mostrant com es duria a terme el projecte, explicant altres exemples de cooperatives com La Raval de Manresa, o detallant la història de l’edifici on es vol construir aquest habitatge.

Actualment es compta amb un petit grup motriu que vol tirar endavant el projecte, però tot i així no és suficient perquè la reconstrucció de l’edifici pugui ser viable, ja que es necessiten més persones. És per això que el consistori i la cooperativa llancen una última crida a tots aquells i aquelles que podrien i voldrien sumar-se a aquesta iniciativa.

Si tens dubtes, preguntes, curiositats... Te les respondrem totes! Escriu a info@ladinamofundacio.org o a comunicacio@sallent.cat

També pots escriure’ns als xats d’Instagram @ladinamo_ o bé @somsallent

Sobre el projecte

Perquè la construcció d’aquest habitatge sigui possible crear una nova cooperativa formada per les persones que habitaran i gestionaran els habitatges. L’edifici en qüestió està situat al carrer Bisbe Valls i és propietat de l’Ajuntament de Sallent, que en faria la cessió a la cooperativa per un període de 75 anys per tal que en faci una rehabilitació de forma integral.

El projecte és una aposta política que contribueix a la lluita pel dret a l’habi­tatge i que parteix de la voluntat de voler crear una nova cooperativa pròpia del municipi.

Vídeos

Projecte d'habitatge cooperatiu a Sallent